Kurser

Alle kurser

kr.189

'Jeg elsker dig i medgang og modgang' skal udfyldes af dig (eller din mand/kone/kæreste/partner), og guider dig ved hjælp af fortrykte spørgsmål, til at få skrevet det ned, som du sjældent, eller måske aldrig får sagt, til den du elsker. Husker du f.eks. at fortælle, hvor højt du elsker ham/hende? Eller har du svært ved at sætte ord på dine følelser? Så er dette bogen for dig! 'Jeg elsker dig i medgang og modgang' indeholder også skønne kærlighedscitater, som kun kan varme modtagerens hjerte. 'Jeg elsker dig i medgang og modgang' er oplagt at give til den, du har valgt at dele dit liv med og det er den perfekte gave til jeres årsdag, bryllupsdag, som morgengave før I siger "Ja" til hinanden eller blot som en "bare fordi jeg elsker dig" -gave.

kr.189

Se mere...

kr.963

Lær at MODTAGE det, du ønsker - ved at skabe PLADS; mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Lær at vokse til den version af dig, der har alt det, du drømmer om i livet - først da kan du få det, du ønsker. Lær at hæve dine STANDARDER i alle områder af dit liv ved at tage mere ansvar - og du flytter automatisk op på næste niveau; der hvor du med lethed modtager det, du beder om.

kr.963

Se mere...

kr.695
Skab kunst med blomster i resin. Produktpakke inkluderet

I dette kursus lærer du at skabe unikke kunstværker med blomster i resin. I onlinekurset får du en introduktion til denne spændende kunstform og letforståelige trin-for-trin video guides spækket med masser af inspiration, tips og tricks. Derudover får du tilsendt en produktpakke med alle de materialer du skal bruge, inkl. tilbehør så du kan omdanne dine kunstværker til flotte køleskabsmagneter og vedhæng til f.eks. smykker eller nøgleringe. Produktpakken indeholder: - Resin - Silikoneform - Blomster - Udstyr til arbejdet med resin og blomster - Magneter og vedhæng Det eneste du selv skal supplere med er en vægt, plastikbæger, en pakke vådservietter og en lighter.

kr.695

Se mere...

kr.649

I dette kursus lærer du alt hvad du skal vide for at skabe dit eget unikke kunsthåndværk med blomster i resin. Gennem video og slides præsentationer, fordelt på 15 lektioner guider jeg dig trin for trin til, hvordan du ved hjælp af simple teknikker selv kan designe unikke resin kreationer med dine ynglings blomster eller andre naturmaterialer. Inkluderet i kurset får du adgang til min omfattende linksamling med anbefalinger til, hvor du kan finde alle materialer til denne spændende og fascinerende hobby. Kurset giver dig også adgang til min lukkede facebookgruppe, hvor jeg sidder klar til at hjælpe dig med råd og vejledning til din opstart og undervejs. I gruppen finder du også masser af inspiration fra andre kreative kursister.

kr.649

Se mere...

kr.229

På dette kursus får du viden om: -Selvværd kontra selvtillid samt hvordan du styrker dit selvværd -Din bagage og histories betydning for dit selvværd Hvordan dine overbevisninger og skyggesider påvirker dit selvværd. -Grænser som du skal sætte for andre, og tro på, at det du mener og gør er helt OK. -Hvordan du skal anerkende dig selv.

kr.229

Se mere...

« » page 1 / 5