Kurser

Alle kurser

kr.25

Tag jeres børn med på en rejse, hvor fortælling møder afslapning, og hvor kærlighed og fantasi smelter sammen til en magisk helhed. Jeg er begejstret for at dele "Musen Myntes verden" med jer, for jeg ved, at I ligesom jeg selv, kun ønsker det allerbedste for jeres børn - og hvad er bedre end dit fulde kærlige nærvær og omsorg. Her får du 30 dages adgang til indtalte massagehistorier med visuel guide. Du får alle historierne fra bogen: "Musen Mynte - et univers af massagehistorier" samt flere historier med musen Mynte og hendes venner. E-bogen medfølger ikke her.

1 måned
kr.25

Se mere...

kr.69
Massagehistorier til børn

Massagehistorier er en fantastisk, hyggelig og nærværende måde, at introducere børn til massage på. Massagehistorierne giver forældrene mulighed for at tilbringe meningsfuld og nærværende tid sammen med deres børn. Ved at bruge massagehistorierne, kan forældrene hjælpe deres børn til at slappe af, give slip på- og bearbejde dagens mange indtryk. Alle massagehistorierne er af kort varighed - det vil derfor være nemt at prioritere 5-10 min. ind i en travl hverdag... hvem ved - måske det ender med at være givet så godt ud, at tiden med massagehistorier får en højere prioritering i familien...

kr.69

Se mere...

kr.11,999

Kom med på en rejse imod en fundamental livstransformation. Forløbet vil styrke dig i at håndtere fysiske og psykiske ubalancer med større lethed, og jeg deler ud af al den erfaring og uddannelse, jeg har levet i over 26 år.

kr.11,999

Se mere...

kr.350
tankemylder

I dette kursus vil du få redskaber, der hjælper dig til at slippe de tanker, der forhindrer dig i at sove. Du vil møde helt konkrete redskaber, som du kan bruge i praksis. Der er flere forskellige redskaber, så du er sikker på at kunne vælge det helt rigtige for dig.

kr.350

Se mere...

« » page 1 / 2