100%

Kreativ

Her finder du præcis det onlinekursus, der giver dig nye færdigheder – til dit arbejde, i dit familieliv eller i forbindelse med din hobby. Onlinekurserne er oprettet af de dygtigste fageksperter og entusiaster. Finder du ikke det kursus, du leder efter så send en mail og gør os opmærksom på det.

Kurser

kr.695
Skab kunst med blomster i resin. Produktpakke inkluderet

I dette kursus lærer du at skabe unikke kunstværker med blomster i resin. I onlinekurset får du en introduktion til denne spændende kunstform og letforståelige trin-for-trin video guides spækket med masser af inspiration, tips og tricks. Derudover får du tilsendt en produktpakke med alle de materialer du skal bruge, inkl. tilbehør så du kan omdanne dine kunstværker til flotte køleskabsmagneter og vedhæng til f.eks. smykker eller nøgleringe. Produktpakken indeholder: - Resin - Silikoneform - Blomster - Udstyr til arbejdet med resin og blomster - Magneter og vedhæng Det eneste du selv skal supplere med er en vægt, plastikbæger, en pakke vådservietter og en lighter.

kr.695

Se mere...

kr.649

I dette kursus lærer du alt hvad du skal vide for at skabe dit eget unikke kunsthåndværk med blomster i resin. Gennem video og slides præsentationer, fordelt på 15 lektioner guider jeg dig trin for trin til, hvordan du ved hjælp af simple teknikker selv kan designe unikke resin kreationer med dine ynglings blomster eller andre naturmaterialer. Inkluderet i kurset får du adgang til min omfattende linksamling med anbefalinger til, hvor du kan finde alle materialer til denne spændende og fascinerende hobby. Kurset giver dig også adgang til min lukkede facebookgruppe, hvor jeg sidder klar til at hjælpe dig med råd og vejledning til din opstart og undervejs. I gruppen finder du også masser af inspiration fra andre kreative kursister.

kr.649

Se mere...


Send en besked

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”