100%

Personlig udvikling

Her finder du præcis det onlinekursus, der giver dig nye færdigheder – til dit arbejde, i dit familieliv eller i forbindelse med din hobby. Onlinekurserne er oprettet af de dygtigste fageksperter og entusiaster. Finder du ikke det kursus, du leder efter så send en mail og gør os opmærksom på det.

Kurser

kr.350
tankemylder

I dette kursus vil du få redskaber, der hjælper dig til at slippe de tanker, der forhindrer dig i at sove. Du vil møde helt konkrete redskaber, som du kan bruge i praksis. Der er flere forskellige redskaber, så du er sikker på at kunne vælge det helt rigtige for dig.

kr.350

Se mere...

kr.100

Kender du et barn, der reagerer stærkere end andre børn på hverdagssituationer som f.eks. at være sammen med andre mennesker? Et barn der er ekstra følsomt og som du indimellem kan have svært ved at forstå ? Eller måske du netop forstår barnet, fordi du selv har det på samme måde? I e-bogen "Forstå verden med dit barns øjne" ser vi på nogle af de dybereliggende evner børnene kan besidde og hvordan det kan opleves i dagligdagen. Du vil møde hverdagseksempler på børns oplevelser og igennem øvelser og observationer vil du opnå en større forståelse for, hvordan netop dit barn oplever sin omverden. Der følger med e-bogen en lydfil, hvor bogen er indtalt, samt et arbejdshæfte, så du kan arbejde med øvelserne undervejs.

kr.100

Se mere...

« » page 1 / 2

Send en besked

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”