100%

Om JustWise

Omtale

Her finder du info om artikler og podcast, som jeg har medvirket i og fortalt om ambitionen og missionen med JustWise.

Om JustWise

Hej og velkommen til JustWise – mit navn er Anne Ditte og jeg har skabt JustWise ud fra et behov, jeg havde – jeg manglede lige netop denne platform og jeg ved jeg ikke er den eneste!

Jeg ledte efter en kursusplatform, hvor jeg både kunne bygge mit materiale, men også sætte det til salg og gerne en platform, som ikke krævede et månedligt gebyr for hosting, for hvad nu hvis mit salg af onlinekurser og e-bog ikke solgte, som jeg håbede, så var det som nystartet en dyr udgift for mig. Så det der adskiller JustWise fra andre kursusudbydere er, at vi ikke tager ikke en abonnementspris, men derimod kommission for hvert salg, så det er helt risikofrit at oprette sig og sætte til salg.
Men jeg ville også gerne finde en platform, hvor andre vidensformidlere også havde deres materiale liggende. Hvorfor? Fordi jeg tror på, at vi sammen står stærkere, jo flere kurser til salg på platformen, jo større kundeflow og dermed større chance for at blive opdaget af dem, som endnu ikke ved, du eksisterer! Så det er drømmen og ambitionen med JustWise, at det bliver nemt og tilgængeligt at sælge og købe viden online.

Min søgen efter en kursusplatform startede, fordi jeg drømte jeg om at starte op som selvstændig ledelsescoach med et afsæt i følelsesmæssig intelligens. Min baggrund for det er, at jeg bl.a. uddannet coach og efter 1,5 år som teamleder, hvor jeg har arbejdet med bl.a. medarbejderudvikling og teamsamarbejde, så skulle min coachingforretning bygges op omkring 1-1 sessioner, onlinekurser og derudover havde jeg en ide, om at jeg gerne ville udgive en e-bog. Derfor har jeg skabt JustWise.

Og jeg håber inderligt at den kommer til at gøre en forskel for mange, både for vidensformidlere, som ønsker at hjælpe og skabe en forandring gennem deres kurser mm., men også for kursuskøbere, som ønsker nye færdigheder, læring og som elsker friheden i at kunne tage kurset, læse e-bogen eller lytte til lydfilen, hvor som helst, når som helst.

Det private

Jeg er mor til 3 børn, som går til diverse fritidsaktiviteter bl.a. fodbold, badminton, spejder og teater og så er jeg gift på 9. år med min mand, Peter.

Hvad siger det så om mig? At jeg er god til at have mange bolde i luften, at jeg elsker at have meget om ørerne, at jeg sjældent keder mig og at jeg elsker tryghed og stabilitet. Men selv om tryghed og stabilitet er vigtig for mig, så er en af mine stærke livsværdier MOD, at være modig, er noget jeg øver mig på og for mig er det, at tage ansvar og handle på drømme, selvom det er utrygt og ukendt. Og det er mod, der har fået mig til at skabe JustWise!

Det lidt mere formelle

Jeg er uddannet specialpædagog i 2012, det blev bl.a. til et par år i et dagtilbud, en SFO og indenfor specialområdet. Men pædagogjobbet hang for mig ikke sammen med familielivet og en mand med skiftende arbejdstider, så i 2016 begyndte jeg at læse en professionsbachelor i offentlig administration. Jeg fik studiejob i en statslig styrelse, hvor jeg året efter blev fastansat og dermed kørte dobbeltløb med både uddannelse og arbejde indtil, jeg blev færdiguddannet 2019. I staten blev det til 5,5 år, hvor jeg de sidste 1,5 år var teamleder for en afdeling med dygtige medarbejdere. At være leder gav mig en større tro på mig selv og den tro har været med til, at jeg turde kaste mig ud i et iværksættereventyr og skabe JustWise. For selvom jeg var glad for mit arbejde, så kaldte det at prøve kræfter med iværksætteri og bygge JustWise, så højt, at jeg sagde op og nu er fuldt fokuseret på, at JustWise bliver Danmarks førende platform for onlinekurser.  

Mission

JustWise vil gerne hjælpe med at udbrede netop din viden og formålet er, at du og din viden bliver eksponeret til en større målgruppe og du dermed får flere nye idealkunder. JustWise ønsker at gøre det nemt og tilgængeligt, at sælge viden online og skabe et fællesskab for onlinelæring, hvor vi kan inspirere og støtte hinanden.
JustWise samler onlinekurser, e-bøger og lydfiler på én platform og dermed bliver det let og enkelt for alle at få ny læring og nye færdigheder et sted.  
På JustWise er der plads til alle kreative sjæle, som vil udbrede deres viden – JustWise ønsker at opmuntre til iværksætteri, kreativitet, passion og fællesskab.

Vision

JustWise har en ambition om at blive Danmarks førende platform for onlinekurser, e-bøger mm. Det er platformen, folk logger ind på, når de mangler viden om et særligt emne, forløb og ønsker nye kompetencer og færdigheder som de kan sætte i spil i deres dagligdag. JustWise er kendt og anvendt bredt i den danske befolkning og vi gør det interessant og værdifuldt, at investere sin tid i onlinelæring.     

Værdier

Mod og passion

At være modig er en af mine vigtigste livsværdier – jeg håber at jeg med min historie kan inspirere og forhåbentlig hjælpe dig med at overkomme din frygt for om du er god nok til at sælge din viden, så du får skabt det onlinekursus eller solgt den e-bog, som du drømmer om. For hvem havde forestillet sig, at jeg nogensinde skulle springe ud som tech-iværksætter og skabe en platform (ikke mig!). Men jeg kan fortælle dig at være modig og gå efter din passion og de muligheder livet giver én er sådan drømme bliver til virkelighed.

Tillid og tryghed

Et samarbejde, hvor du som underviser føler, at du kan sælge og formidle din viden og læring trygt og enkelt, er utrolig vigtigt for mig. Jeg står gerne til rådighed og sparring for lige netop dit onlinekursus. JustWise ønsker et samarbejde og en tillidsfuld kommunikation, hvor du vender tilbage med behov og ønsker til JustWise for kun på den måde kan vi sammen gøre JustWise til Danmarks førende platform for onlinelæring.


Fællesskab

Jeg tror på, at vi sammen står stærkere og dermed også kommer længst. Og hvad mener jeg så med det? Når vi samler en stor mængde af onlinekurser ét sted (du må stadig gerne have dit kursus liggende på din hjemmeside!), så giver det automatisk et større kundeflow til platformen og dermed også mulighed for større eksponering af netop dit kursus og din forretning. Drømmen for JustWise er at opbygge et fællesskab, der kan motivere og inspirere til at turde sælge din viden online.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”