100%

Danmarks nye online kursusplatform

Forvandl din viden til onlinekurser, der giver penge på kontoen - uden at lægge en krone, før du har fået det første salg

Er der penge i det, du allerede ved?

Lad os gætte:

Dine kunder, familie eller venner spørger dig tit om det samme, fordi de ved, at du kan hjælpe. 

Så hvorfor skal andre snydes for at få del i din viden? 

JustWise er en ny dansk online kursusplatform, som gør det nemt og risikofrit at sælge din viden igennem onlinekurser. 

Opret dig som onlineunderviser, og sæt dit kursus til salg intuitivt og nemt. 

Du betaler 0 kroner, før du selv får penge i kassen. I modsætning til alle andre platforme til onlinekurser.

3 grunde til, at du skal vælge JustWise som din online kursusplatform

Vi deler risikoen med dig

Andre online kursusplatforme kræver et betalt abonnement, når du sætter dit kursus til salg. Det gør JustWise ikke. Dit kursus ligger gratis hos os, og når det bliver solgt, deler du 20% af din fortjeneste med os. Det betyder, at du ikke skal have en krone op af lommen til din kursusplatform, før du reelt har fået omsætning ud af det. Tjener du ingen penge, tjener vi ingen penge.

Slut med teknik-panik!

JustWises online kursusplatform gør det pivnemt for dig at oprette dit (første eller næste) kursus. Du får trin-for-trin guides, når du tilmelder dig som underviser, så du hurtigt og gnidningsfrit får dit kursus ud i verden. Skulle du alligevel støde på problemer? Så kontakter du bare vores danske support, som hjælper dig i mål.

Vi hjælper med din markedsføring

Når dit kursus er klart, skal det sælges! Du får det bedste resultat ved selv at markedsføre det til din målgruppe. Måske har du en Instagram-profil, en Facebook-gruppe eller en e-mailliste allerede med følgere, som mangler netop dit kursus? Vi markedsfører også dit kursus på JustWises sociale profiler, nyhedsbreve med mere og giver dig gode råd til, hvad du selv kan gøre.

Sådan sælger du dit næste onlinekursus

Vælg hvad dit kursus skal handle om

Vil du lære dine kursister at sy, markedsføre sig på Instagram eller styre deres privatøkonomi? Du vælger suverænt, hvad dit kursus skal handle om. På JustWise har vi delt kurserne ind i kategorier, som du kan se her. Det hjælper kursisterne med at finde det rette kursus for dem.

Lav og læg dit kursus på JustWise

Når du har fundet emnet, laver du kurset og lægger det op på din personlige JustWise-side. Her kan du nemt og intuitivt oprette moduler og lektioner med de læringsmaterialer, du har valgt. Del videoer, PDF’er, lydfiler - eller hvad der skal til for at skabe en god læringsoplevelse for dine elever.

Sæt kurset til salg, og tjen penge på det

JustWise markedsfører dit kursus på vores kanaler, men det bedste resultat opnår du, når du også selv markedsfører det til din målgruppe. Så fortæl om kurset til din e-mailliste. Skriv opslag om det til dine følgere på Instagram - eller fortæl om det i din Facebook-gruppe. Dit kursus skal købes, før det kan give værdi for dig og dine kursister.

Hvem er JustWise for?

JustWise er en online kursusplatform, som samler viden om et hav af forskellige områder. 

Målet er, at det skal være nemt for alle at finde kurser, der løser netop deres problemer eller giver dem nye færdigheder. 

Er din store passion at sy? 

Så sæt dit sykursus til salg på JustWise! 

Kan du hjælpe virksomheder med at sælge mere ved at lave bedre Facebook-annoncer? 

Så lær dem det i dit onlinekursus. 

Hjælper du forældre til teenagere med at mindske konflikter i dagligdagen? 

Så lav et kursus, der hjælper dem med det, og sæt det til salg på JustWise. 

Tænk på JustWise som en ny stor vidensbank, hvor kursisterne kan finde viden til lige præcis det, de har brug for.

Hvem står bag JustWise?

Hej! Jeg hedder Anne Ditte. 

Min mission er at gøre det nemt for dig at pakke og sælge din viden, så flest muligt får gavn af den. Inklusive din bankkonto. 

Som coach ramte jeg selv muren: “Hvilken online kursusplatform skal jeg vælge?” 

Uanset hvilken jeg fandt, var der betaling ved kasse 1 fra dag nummer 1. 

Sådan er det ikke på JustWise. Her deler vi risikoen: Sælger du ingen kurser, tjener Justwise ingenting. 

Vil du se en kort introvideo til systemet for undervisere, så klik på playknappen til venstre.

Vil du vide mere om JustWise ?

Spørgsmål og svar om JustWise som online kursusplatform

Det gør du! 

Du har skabt det, og du ejer det. JustWise som online kursusplatform er transportmidlet, der får din viden ud til dine kursister.

Du kan til enhver tid fjerne dit kursus og lægge det på en anden online platform. Kurset er dit. 

Hvis du fjerner det fra JustWise igen, skal du dog være opmærksom på, at du skal give adgang til kurset til de kursister, som har købt det gennem JustWise. De har købt livstidsadgang til kurset, og det er dit ansvar at sikre, at du lever op til det løfte.

Det er gratis at blive en del af JustWise. 

Vi tager 20% i kommission for hvert salg, du laver. Du betaler altså intet for hosting af dit online kursus, før du selv har tjent på det.

I modsætning til alle andre online kursusplatforme på markedet.

Vi synes, det er mere fair, at vi deler risikoen med dig, så du skal ikke have penge op af lommen, før du har fået penge på din konto. 

Ønsker du at bruge JustWise som online kursusplatform til intern undervisning i for eksempel din virksomhed – altså, hvor kurset ikke er til salg – så er vi nødt til at tage et månedligt abonnement for at dække vores udgifter. 

Skriv til os her for en uforpligtende snak.

Så mange du ønsker. 

Vi anbefaler, at du begynder med de kurser, som din målgruppe har allermest brug for lige nu. 

Det øger sandsynligheden for, at du får et godt salg, og at din viden giver mest værdi for kursisterne.

Jeps! Du opretter bare et kursus og lægger din e-bog som et PDF-format i kurset. 

Så slipper du for bøvlet med at opsætte betalingsmodul på eksempelvis din hjemmeside.

Som udgangspunkt må du lægge ét gratis kursus op på JustWise, som du kan bruge til at få flere læsere på dit nyhedsbrev, så du kan sælge dine betalte kurser til flere. 

Kurset vil ikke fremgå af vores offentlige kursuskatalog. Du kan kun henvise til det med et direkte link.

Grunden til, at vi har sat en begrænsning på det, er, at vi betaler hosting af dit kursus – og når du ikke sælger dine kurser, koster det os penge. 

Samtidig har vi forståelse for, at nogle kursusskabere ønsker at bruge eksempelvis et minikursus som en måde at tiltrække deres målgruppe på. Derfor har du mulighed for at oprette ét gratis kursus.

Så længe du er interesseret i at sælge det. Men det er dit ansvar at sikre, at indholdet er opdateret og tilgængeligt for kunderne. Du lægger navn til, så det er i din interesse, at indholdet er relevant og aktuelt. 

Ønsker du ikke længere at sælge dit kursus, skal du afmelde og afregistrere dig her ved at sende en mail til info@justwise.dk

Bemærk: Har du lovet dine kursister, at de har livstidsadgang til kurset, er det dit ansvar at sørge for, at de får videoer, slides, PDF’er og andet indhold, som de har købt. 

Det kan du eksempelvis gøre ved at lægge indholdet i en Dropbox-mappe, sende kursisterne en mail med linket og bede dem hente det inden en bestemt dato.

Du har altid mulighed for at ændre i dit kursus. Du kan fjerne gammelt indhold og uploade nyt ligeså nemt, som du lavede dit kursus i første omgang. 

Så er du som kursusskaber ansvarlig for at rette det til og sikre dig, at det købte materiale er opdateret, så kunden altid har det nyeste opdaterede materiale.

Du er som kursusskaber ansvarlig for alt indhold i kurset. Er kunden ikke tilfreds, bærer du ansvaret.

Vi kommer gerne med gode råd til, hvordan du kan håndtere det. Skriv til os på info@justwise.dk.

Som udgangspunkt er der ikke returret på online indhold, da produktet leveres umiddelbart efter køb. Sådan er den danske lovgivning. 

Har du eksempelvis i din kampagne givet kursisterne tilfredshedsgaranti, skal du selvfølgelig holde, hvad du lover.

Du kan godt vælge at tilbagebetale kursusprisen til en utilfreds kursist, hvis du vurderer, det er det rette at gøre. Du skal bare være opmærksom på, at din 20% kommission til JustWise ikke bortfalder, fordi vi har udgifter i forbindelse med administration, når vi skal lave tilbagebetalingen.

For at betale kunden pengene tilbage, skal du blot sende en mail til info@justwise.dk. Så hjælper vi dig videre.

Ja, det er der. 

JustWise tolererer ikke kurser, som indeholder racistiske, diskriminerende, kriminelle eller skadelige elementer. Derfor forbeholder vi os til enhver tid retten til at nedtage kurser, der ikke overholder vores regler, når vi selv opdager det eller bliver informaeret om det. 

Vi ønsker ikke, at vores platform bliver forbundet med hadtale og kriminelle handlinger. 

Samtidig ønsker vi heller ikke, at vores dygtige onlineundervisere bliver sat i forbindelse med andre undervisere, som udbreder den slags.

Ser du et kursus, som ser mærkeligt ud, så rapportér det til info@justwise.dk. Vi tager alle henvendelser om skadeligt, kriminelt eller diskriminerende indhold dybt seriøst.

Du kan læse retningslinjerne for, hvilken type indhold JustWise ikke tolererer her.

JustWise blander sig ikke i, om der ligger kurser med det samme emne eller lignende. 

Vi forbeholder os dog retten til at markedsføre de kurser, som der er mest salg i, på vores egne markedsføringskanaler.

Det gør du. Det er selvfølgelig en god idé at skele til, hvad andre kurser af samme type, omfang og kvalitet koster. 

Kan kursisterne få et lignende kursus til 400 kroner, og sætter du det til salg for 4.000, så kan det være sværere at sælge – med mindre du allerede har et solidt navn indenfor dit felt. 

Men du bestemmer prisen. Selvfølgelig.

Jeps. 

Kører du eksempelvis en markedsføringskampagne af dit kursus til din e-mailliste, står det dig frit for at tilbyde en rabatkode eller en bonus. 

Du skal stadig regne med, at JustWise får 20% i kommission af salget fratrukket din rabat.

Opret dig på JustWise nu

Tilmeld dig JustWise online kursusplatform i dag, og kom i gang med at sælge din viden.

I tvivl om JustWise skal være din online kursusplatform?

Så skriv endelig til os på info@justwise.dk

Vil du gerne snakke med et rigtigt menneske? Så skriv dit telefonnummer i mailen. 

Vi ringer til dig hurtigst muligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”