100%

Familie

Her finder du præcis det onlinekursus, der giver dig nye færdigheder – til dit arbejde, i dit familieliv eller i forbindelse med din hobby. Onlinekurserne er oprettet af de dygtigste fageksperter og entusiaster. Finder du ikke det kursus, du leder efter så send en mail og gør os opmærksom på det.

Kurser

kr.189

'Jeg elsker dig i medgang og modgang' skal udfyldes af dig (eller din mand/kone/kæreste/partner), og guider dig ved hjælp af fortrykte spørgsmål, til at få skrevet det ned, som du sjældent, eller måske aldrig får sagt, til den du elsker. Husker du f.eks. at fortælle, hvor højt du elsker ham/hende? Eller har du svært ved at sætte ord på dine følelser? Så er dette bogen for dig! 'Jeg elsker dig i medgang og modgang' indeholder også skønne kærlighedscitater, som kun kan varme modtagerens hjerte. 'Jeg elsker dig i medgang og modgang' er oplagt at give til den, du har valgt at dele dit liv med og det er den perfekte gave til jeres årsdag, bryllupsdag, som morgengave før I siger "Ja" til hinanden eller blot som en "bare fordi jeg elsker dig" -gave.

kr.189

Se mere...

« » page 1 / 4

Send en besked

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”