100%

Familie

Her finder du præcis det onlinekursus, der giver dig nye færdigheder – til dit arbejde, i dit familieliv eller i forbindelse med din hobby. Onlinekurserne er oprettet af de dygtigste fageksperter og entusiaster. Finder du ikke det kursus, du leder efter så send en mail og gør os opmærksom på det.

Kurser

kr.25

Tag jeres børn med på en rejse, hvor fortælling møder afslapning, og hvor kærlighed og fantasi smelter sammen til en magisk helhed. Jeg er begejstret for at dele "Musen Myntes verden" med jer, for jeg ved, at I ligesom jeg selv, kun ønsker det allerbedste for jeres børn - og hvad er bedre end dit fulde kærlige nærvær og omsorg. Her får du 30 dages adgang til indtalte massagehistorier med visuel guide. Du får alle historierne fra bogen: "Musen Mynte - et univers af massagehistorier" samt flere historier med musen Mynte og hendes venner. E-bogen medfølger ikke her.

1 måned
kr.25

Se mere...

kr.69
Massagehistorier til børn

Massagehistorier er en fantastisk, hyggelig og nærværende måde, at introducere børn til massage på. Massagehistorierne giver forældrene mulighed for at tilbringe meningsfuld og nærværende tid sammen med deres børn. Ved at bruge massagehistorierne, kan forældrene hjælpe deres børn til at slappe af, give slip på- og bearbejde dagens mange indtryk. Alle massagehistorierne er af kort varighed - det vil derfor være nemt at prioritere 5-10 min. ind i en travl hverdag... hvem ved - måske det ender med at være givet så godt ud, at tiden med massagehistorier får en højere prioritering i familien...

kr.69

Se mere...

kr.100

Kender du et barn, der reagerer stærkere end andre børn på hverdagssituationer som f.eks. at være sammen med andre mennesker? Et barn der er ekstra følsomt og som du indimellem kan have svært ved at forstå ? Eller måske du netop forstår barnet, fordi du selv har det på samme måde? I e-bogen "Forstå verden med dit barns øjne" ser vi på nogle af de dybereliggende evner børnene kan besidde og hvordan det kan opleves i dagligdagen. Du vil møde hverdagseksempler på børns oplevelser og igennem øvelser og observationer vil du opnå en større forståelse for, hvordan netop dit barn oplever sin omverden. Der følger med e-bogen en lydfil, hvor bogen er indtalt, samt et arbejdshæfte, så du kan arbejde med øvelserne undervejs.

kr.100

Se mere...


Send en besked

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”