100%

Lær at skabe unikt kunsthåndværk med blomster i resin

Online kursus for dig, der elsker blomster og natur, og ønsker at bruge din kreativitet til at skabe smukke og unikke kunstværker med resin og blomster.

I dette kursus deler jeg ud af min omfattende erfaring med denne fascinerende hobby. Jeg klæder dig på med alt det du skal vide, for at du på egen hånd kan begynde at skabe dine egne unikke kunstværker med blomster i resin.

 

 

649.00 kr.

Beskrivelse

Drømmer du om at lave smukke kunstværker, der fanger den fantastiske skønhed ved blomster og natur? Er du klar til at dykke ned i en spændende verden af resin og blomsterkunst?

Så er dette kursus lige noget for dig!

I dette kursus deler jeg ud af min omfattende erfaring med denne fascinerende hobby, og klæder dig på med alt det du skal vide, for at du på egen hånd kan begynde at skabe dine egne unikke kunstværker med blomster i resin.

Resin, også kaldet epoxyresin – er et alsidigt og holdbart materiale, der åbner døren for utallige kreative muligheder. Med resin kan du fange og forevige de fineste detaljer fra naturen, såsom blomster, blade og andre organiske materialer, i smukke og unikke støbninger.

Du kan skabe alt fra smykker og kunstværker til dekorationer og brugskunst. Resin åbner op for en verden af ​​kreativ udfoldelse, hvor kun fantasien sætter grænserne.

Kurset er bygget op på 5 moduler med i alt 15 lektioner, hvor jeg lærer dig alt fra de grundlæggende resin-teknikker til avancerede tips og tricks til at forbedre dine støbninger og fuldende dit produkt til et smukt og unikt kunstværk.

I kurset lærer du alt, lige fra at vælge den rigtige type resin til at klargøre dine blomster og skabe smukke støbninger fyldt med natur og flotte effekter. Jeg guider dig gennem hvert trin af processen på en let og forståelig måde, via slideshows og DIY-videoer.

Du vil lære at minimere luftbobler, tilføje pynt og polere dine kunstværker. Desuden deler jeg mine bedste tips til at holde udgifterne til materialer nede, så du kan udforske din kreativitet uden at sprænge budgettet.

Når du har tilmeldt dig kurset, har du livslang adgang til materialerne. Du kan altid vende tilbage og gennemgå indholdet, når du har brug for det.

Du får adgang til min eksklusive linksamling, hvor jeg deler mine bedste anbefalinger til, hvor du kan købe alle de materialer, du har brug for til dine kreative projekter med blomster i resin. Spar tid, undgå fejlkøb og eliminér forvirring over, hvor du kan finde dine materialer – jeg har samlet det hele for dig i denne linksamling.

Som en ekstra bonus får du også adgang til min eksklusive Facebookgruppe, hvor du kan få ubegrænset sparring og inspiration til dine projekter fra mig og dine medkursister.

Kurset er skræddersyet til at imødekomme alle niveauer af erfaring, så uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil du finde værdi i materialet. Jeg guider dig gennem hvert trin af processen og deler mine mangeårige erfaringer, så du føler dig tryg, uanset dit udgangspunkt for kreative hobbyprojekter.

Og får du spørgsmål eller tvivl undervejs, sidder jeg klar til at hjælpe dig med skriftlig sparring i Facebook gruppen.

Jeg forstår udfordringerne ved at finde pålidelige og brugbare informationer om resinhobby på nettet. Derfor har jeg samlet min omfattende erfaring og viden i dette kursus, så du ikke behøver at lede efter spredte informationer fra forskellige kilder.

Glem alt om at søge på nettet i timevis – mit kursus har alt, hvad du behøver, samlet ét sted.

Med dette kursus får du ikke kun adgang til et væld af viden og færdigheder, men også til et fællesskab af ligesindede, der deler din passion.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”