100%

Massagehistorier – Lydbog m. visuel guide

Du får her:
Lydbog: 30 dages adgang til indtalte massagehistorier med visuel guide.
Du køber og betaler kun for 1 måned ad gangen – så du skal selv forlænge efter 30 dage.
Lydbogen indeholder både alle historierne fra bogen: “Musen Mynte – et univers af massagehistorier” samt endnu flere historier hvor I følger Musen Mynte og hendes venner ude på nye oplevelser.
E-bogen medfølger ikke her.

Der er endnu flere massagehistorier på vej!
Jeg arbejder hårdt på at udvide samlingen og tilføje nye og unikke historier, de nye massagehistorier vil blive lagt her ind og gjort tilgængelige når de udkommer.

Med kærlighed og omsorg – ønsker jeg jer rigtig god fornøjelse!

25.00 kr.

Beskrivelse

Massagehistorierne tager udgangspunkt i Musen Myntes skønne og kærlige univers.

Velkommen til en verden af omsorg og nærvær – når I sammen med jeres barn følger Musen Mynte og hendes venner igennem massagehistorierne, vil I opleve den magiske kombinationen af berøring og den fortryllende kraft af hyggelige fortællinger.

Har du nogensinde oplevet, hvordan en enkel berøring eller et hjertevarmt kram kan forvandle din lille engels ansigt til et stort, strålende smil? Vi ved alle, hvor magisk og beroligende en kærlig gestus kan være for vores børn. Som forældre ønsker vi kun det bedste for vores børn, og vi leder ofte efter måder at skabe et nært og trygt forhold til dem.

Den gave besidder du allerede – nemlig dig selv og dit nærvær – og her kan du få en hjælpende hånd til at give dine børn den mest fantastiske og afslappende oplevelse lige inden sengetid. En oplevelse, der vil hjælpe dem til at få ro på deres små nervesystemer, som ofte er fyldte af indtryk fra dagen – dette via søde fortællinger samt kærlige og beroligende berøringer.

Tag jeres børn med på en rejse, hvor fortælling møder afslapning, og hvor kærlighed og fantasi smelter sammen til en magisk helhed. Jeg er begejstret for at dele “Musen Myntes verden” med jer, for jeg ved, at I ligesom jeg selv, kun ønsker det allerbedste for jeres børn – og hvad er bedre end dit fulde kærlige nærvær og omsorg lige inden sengetid?

Historierne kan også med fordel anvendes i løbet af dagen, hvor dit barn har behov for en rolig og nærværende stund. Fx. når I lander hjemme efter en travl dag i daginstitution og arbejde – kan det være gavnligt lige at finde ro og connecte med sine børn, inden der kommer en masse praktiske opgaver såsom aftensmad, vaske tøj osv. og presser sig på.

Det smarte ved lydbogen er at du kan koncentrere dig fuldt ud om at være nærværende i massagen og omsorgen til dit barn.
Da lydbogen er lavet som en videofil – får du samme visuelle guide som du vil få I selve bogen.
Du vil kunne læse med, samtidig med at teksten læses op – der står med gråt hvad du kan massere/tegne til hver del af historien.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”