100%

Selvværd og Selvtillid Julekalender

199.00 kr.

Beskrivelse

Skab et nyt kapitel i dit liv med min Selvværd og Selvtillid Julekalender! 📖✨

Velkommen til en helt særlig julekalender, skræddersyet til dig.
Uanset hvor travl din hverdag er så kan du være med i julekalenderen der har fokus på dig og din rejse mod et stærkere selvværd og selvtillid.

Hver dag i december kan du åbne en låge og opdage skræddersyede opgaver, der vil hjælpe dig med at (gen)opdage troen på dig selv og skabe dybere mening i dit liv.

Har du nogensinde følt, at selvudvikling var for overvældende eller tidskrævende? Min julekalender kræver kun 10 minutter om dagen, så du kan tage små, men kraftfulde skridt mod en mere selvsikker og selvkærlig version af dig selv.

Hvad kan du forvente?
Du vil dagligt modtage inspirerende opgaver, der fremmer selvrefleksion, transformerer dit mindset og guider dig mod et solidt selvværd.
Du vil lære at sætte sunde grænser og prioritere din egen velvære uden dårlig samvittighed. Mit mål er at hjælpe dig med at opnå højere selvværd og selvtillid samt at integrere selvomsorg og medfølelse i din daglige rutine.

Med små, men betydningsfulde ændringer vil du opdage, at du kan skabe mere livskvalitet og succes i dit liv.
Denne julekalender er din invitation til at tage skridtet hver dag og begynde rejsen mod at blive den bedste udgave af dig selv.
Du er unik, værdifuld, og du fortjener al den kærlighed og støtte, inklusive din egen. 💖🚀🌟

Du får i år 2 ekstra bonusser:
1. min taknemmelighedskalender

2. min “Dit Selvkærlige 2025.” en bog på 490 sider med alt hvad du skal bruge hver eneste dag i 2025 til et mere selvkærligt liv.

Grib muligheden for at investere i dig selv og dit selvværd.
Start dit nye kapitel i dag! 🎁✨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”