100%
LESSONS & TOPICS

Modul 1 – Værdier Copy

Modul 1 – Værdier Copy

Værdier

For at kunne skabe en god strategi for jeres familie, så er det relevant at kigge på værdier. Dine værdier, din partners værdier og jeres familieværdier også kaldet værdier for familien. En god grund til at arbejde med sine værdier er først og fremmest, at værdier ofte fungerer på et ubevidst plan og derfor opererer som en ’blind vinkel’ for mange af os. Situationer, handlinger og følelser, som vi har svært ved at forstå, at vi altid havner i eller finder det svært at forklare os ud af, er meget ofte et resultat af ubevidste værdigrundlag. De fleste mennesker navigerer i høj grad med ubevidste værdier og når vi gør det, sker det ofte, at vi ikke når de mål, vi sætter os. Når vi derimod bliver bevidste om vores værdier og hvilke værdier, der er vigtige for os i vores liv, skaber det automatisk den ledetråd, som viser os vejen hjem — dér, hvor vi gerne vil hen.

Dine inderste værdier og det at leve i overensstemmelse med dem svarer til at få den bedste ’lærer’ og rettesnor, du kan forestille dig i dit liv — nemlig den eneste lærer, som i virkeligheden kender dine inderste livsværdier: Dig! Så værdiarbejde er ’guiden’ til at udleve dig selv og dit fulde potentiale, med integritet og styrke som medvind i ryggen. Det gode er, at du hverken behøver at opfinde eller skabe dine værdier. De findes allerede inde i dig og venter bare på at blive hørt. Ved at arbejde med sine værdier og bevidstgøre hvilke, der fylder mest i ens liv, kan man tage konsekvenserne af det eller ændre på rækkefølgen af værdierne, så man igen kan få det liv, man ønsker sig.

Øvelse:

Lyt til øvelsen her:

Hav papir og kuglepen klar til at skrive eller du kan benytte vedhæftede dokument, som du kan skrive i.

Du finder dokumentet her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”