100%
LESSONS & TOPICS

Introduktion Copy

Introduktion Copy

Familiestrategien

Forældre i balance = familie i balance

Føler du at du lykkes mere på dit arbejde end du gør derhjemme? Føler du at dit familieliv bare lever sit eget liv og du er med på tilskuerbænken? At de drømme og ønsker, du havde inden I fik børn ikke rigtig er en del af det familieliv I lever nu? Ind imellem oplever du måske småglimt af, hvordan du forestiller dig jeres liv skal være. Der er øjeblikke, hvor du føler en lykke og hvor det hele går op i en højere enhed, men oftest tager den ene dag den anden. Så er Familie strategien muligvis løsningen – Ambitionen med dette online kursus er, at I finder frem til netop, hvad det er der skaber de øjeblikke af lykke for jer og hvornår hverdagen giver mening. Det er hverdagen der skal være sjov, det er den der er flest af, så her skal ikke bare overleves, men virkelig leves.

Familie strategien er lige netop det onlinekursus, der kan hjælpe dig med at få skabt mening og sammenhæng i jeres familieliv både for dig, din partner og jeres børn.

Giver det dig energi og gåpåmod, når du arbejder efter en plan, en strategi, hvor du har en vision for dig, din familie og dit parforhold? Så er her det værktøj, du står og mangler: ”Familie strategien”.

Familiestrategien er bygget op, så du / I gennem forløbet bliver klogere på dine / jeres værdier og drømme som familie og for jer individuelt. Du kan nemlig sagtens tage forløbet alene for at hjælpe dig med at skabe klarhed over dine værdier og hvad der er vigtigt for dig i dit liv og dit familieliv, men ideelt set, tager du det sammen med din partner (hvis du har en J).

Formålet med onlinekurset er, at give jer en følelse og oplevelse af samhørighed, en ”rød-tråd” i jeres familieliv, så jeres værdier og drømme stemmer overens med den måde, I lever jeres liv på. I vil opleve, at føle I lever et liv med mening og værdi, fordi I netop har tænkt over og italesat, hvad I ønsker med jeres liv, med jer som par, med jeres børn og for jeres familie. I får skabt en samhørighed, som vil hjælpe jer med at stå stærkt som familie.

Familie strategien er et forløb bygget op omkring 3 moduler. Det vil kræve en indsats af dig og din eventuelle partner, I skal afsætte tid til at kunne gennemgå modulerne, hvor I snakker sammen, men også evt. bruger tid alene til at reflektere over spørgsmålene. I vil til gengæld opleve, at den tid I investerer i forløbet og jo dybere I kommer I ønsker og drømme jo mere overskud og glæde, vil I opleve I får igen.

Nu hvor I har taget beslutningen og købt dette kursus, så vil jeg anbefale jer til at planlægge, hvornår I afsætter tid til at arbejde med spørgsmålene. I kan evt. afsætte tid til det på samme måde som I afsætter tid til træning, tid med venner eller lad børnene blive til lukketid en enkelt eller 2 eftermiddage og planlæg en eftermiddags-date, hvor I afsætter tid til hinanden.

Kurset er bygget op, så du selv kan sidde med det eller sammen med din partner.

Som ekstra indeholder dette forløb også små værktøjer, som kan lette jeres hverdag samt skabe god energi – I finder bl.a.:

 • Søndagsplanlægningsark
 • 4 ugers madplan
 • Samtalekort: Hvad skaber glæde i hverdagen?
 • Opgaveoversigt – hvem gør hvad: Hvilke opgaver i familien skaber overskud / underskud for mig?

Oversigt over kurset:

 • Modul 1: Værdier – audio visualiseringsøvelse
 • Dine værdier (Hvem er jeg – øvelsen)
 • Par værdier
 • Værdier for familien
 • Modul 2: Familiens mission og vision
 • Jeres HVAD og HVORFOR
 • Modul 3: Strategien
 • Familiens plan (Hvordan værdier, vision og mission bliver implementeret i hverdagen)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”