100%
LESSONS & TOPICS

Boost dine celler

Boost dine celler

Forskere ved Rigshospitalets Forskerpark Glostrup og Københavns Universitet har for nylig kommet med en videnskabelig artikel hvor de oplyser at sukker kan spille en afgørende rolle for udviklingen af en række inflammatoriske sygdomme, fordi sukkeret påvirker immunforsvaret og cellernes funktion. 

De beskriver hvordan højt blodsukker påvirker de inflammatoriske processer ved at gå helt tæt på de celler i i kroppen, der dækker indersiden af vores blodkar og fungerer som en vigtig barriere mellem blodet og kroppens organer. Cellerne hedder endothelceller og kontrollerer den vitale trafik af væske, salte, næringsstoffer og celler fra immunsystemet til og fra organerne. 

Det betyder at kost med højt sukkerindhold giver øget risiko for bl.a. diabetes, gigt og hjerte-karsygdomme. Sygdommene har det fællestræk, at de er inflammatoriske – det vil sige, at de påvirker kroppens blodkar og immunsystem. Endvidere er det velkendt, at motion reducerer risikoen for disse sygdomme, og at motion øger kroppens evne til at lagre sukker og til at modvirke store udsving i blodsukker. 

MEN du kan selv gøre noget for at ændre inflammationen og dermed forberede kroppen.

HVORDAN?
9 ud af 10 mangler omega 3! Hånden på hjertet. hvor tit spiser du fed fisk?
Sundhedstyrelsen siger vi skal spise fed fisk mindst 4 gange om ugen – det gør jeg ikke. Gør du?

Ved at tage et 100% naturlig og godt omega 3 tilskud i den rette mængde sammen med min kostplan kan du både forberede kroppen på at kvitte sukkeret men du kan også vinke farvel til inflammation i kroppen.

Mangel på omega-3 skader cellestrukturens nerveceller og afbryder neurotransmissionen i områder af hjernen, der har betydning for følelse, glæde og tilfredshed. Disse områder er af afgørende betydning for belønnings- og beslutningstagning, og er meget vigtige for udviklingen af afhængighed og den manglende evne til at stoppe med at indtage sukker

Omega-3-mangel gør det ganske enkelt sværere for din krop, at modstå trangen til sukker.

– Tidligere undersøgelser har vist, at en ubalance i omega-3 også er relateret til vores mentale helbred, depression og evnen til at håndtere pres og stress.

Hvilken omega-3 og hvor meget skal jeg tage?

Det svar kan jeg ikke give dig men jeg kan fortælle dig lidt om omega-3 da jeg selv er ambassadør for et norsk firma der sælger testbaseret kosttilskud bla omega 3.
Som certificeret kostvejleder og sundhedscoach har jeg nørdet i en del i sunde fedtsyre, omega 3 mm og fundet ud af at mange af de fiskeolier du finder på butikshylderne vil jeg ikke lægge navn til!
Grunden til det kan du finde ud af ved at klippe en kapsel med fiskeolie over og lugt til den!
Det stinker mildest talt og det fylder du kroppen med! Det skal min krop ikke fyldes med.
Så har vi den flydende tran: Tran er lever – dvs du spiser fiskens affaldsstoffer.

Det du skal være obs på når du vælger dit produkt er:

  • DHA og EPA tilsammen skal være min være 1000 mg hvor af DHA skal have den største andel. Men som sukkerafhængig eller inflammationsramt skal du min have 2400 mg omega 3 om dagen for at have en virkning.
  • Er DHA størst stammer olien fra koldvandsfisk som er den sundeste idet den styrker hjernen
  • Er det EPA der er størst stammer fisken fra varmvands fisk (langt det fleste på hylderne er med højest EPA vær obs på det)
  • Vælg altid en fiskeolie der angiver Totox værdier. Produktet jeg anbefaler er på 4-6 alt efter produktionsparti.

Jeg indsætter nogle dokumenter på produktet jeg anbefaler og har du så lyst til at høre mere om produkterne så giv mig et kald eller send en mail.

Jeg kommer gerne ud og fortæller om sundhed og tester for omega 3 niveau i blodet hvis du samler nogle stykker. Det selvfølgelig gratis og helt uforpligtende..

MEN for at du får produkterne billigst (helt ned fra 69 kr) så skal du igennem mig for så fortæller jeg dig hvordan du kan strikke din sundhed sammen.

Se hele kataloget HER

Kontakt mig ved spørgsmål

EQ Partner Grethe Smedegaard
EQ ID 51005988
Mail: info@happylifestyle.dk
Telefon 42 83 30 89

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”