100%
LESSONS & TOPICS

Ekstra: Prissæt dit onlinekursus Copy

Ekstra: Prissæt dit onlinekursus Copy

Okay okay – nu kommer vi til noget, som MANGE har svært ved. Prissætning af dit onlinekursus. Men nu gennemgår vi lige et par ting, så du bliver mere tryg og sikker i din prissætning.

Det første du skal tænke på for at kunne prissætte dit onlinekursus er VÆRDIEN af det.

Værdi er ikke bestemt af, hvor mange moduler og lektioner, du har eller hvor lang din e-bog eller dine lydfiler er. Folk betaler ikke for et kursus, fordi det har x antal indhold. De betaler for RESULTATET, de bliver lovet og for den TRANSFORMATION det giver dem.

SÅ HVOR MEGET ER DEN TRANSFORMATION VÆRD?

Du kan tænke på det i konkrete termer, som “hvor meget ville det koste min kursist at betale nogen for at gøre det, jeg underviser?” Fx, hvis de skulle købe 1-1 sparring eller andet. Eller “Hvor mange penge kan mine kursister tjene næste år ved at gøre det, jeg underviser i?”

Men du kan også tænke på immateriel værdi. Fx hvis dit kursus vil spare nogen 10 timer om ugen, det er tid, de fx kan tilbringe med deres børn. Eller hvis dit kursus lærer dem, hvordan de starter en online business, så de kan forlade deres arbejde, de er trætte af.

Hvis du har svært ved at prissætte dit kursus, så undersøg markedet, hvad koster andre kurser, som du kan sammenligne dit med? OG hvis du så stadig har svært ved det derefter, så er jeg sikker på, at det bliver nemmere for dig efter lektion 4, hvor vi har fokus på dit selvbillede!

Hvad skal dit onlinekursus koste?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”