100%
LESSONS & TOPICS

Lidt om mig og min rejse Copy

Lidt om mig og min rejse Copy

Skønne sjæl,

Jeg vil her fortælle dig lidt mere om mig og min rejse, for at inspirere dig på din rejse. 
Jeg ser mig selv som en slags pionerer, der selv har gået og går vejen, for at kunne hjælpe og inspirere andre blandt andet dig. Hvilket jeg er meget glad og taknemmelig for. Jeg har på min spændende rejse oplevet den vildeste transformation på mange plan, hvor jeg vil dele mine transformerende værktøjer og redskaber med dig, så du kan skyde genvej og opnå alt det du drømmer om i dit liv – hvad end det er fysisk eller psykisk velvære eller noget helt andet, uden at skulle knokle og prøve dig frem på egen hånd, på dette forløb får du redskaberne, så du kan springe over hvor gærdet er lavest.

Vil du gerne høre lidt mere om min rejse og have nogle ekstra guldkorn, som jeg ikke deler på Helbred dig selv, så kan du lytte til den podcast jeg også har lagt ind, hvor jeg bliver interviewet af Liv Johansen fra Club LIVNESS. Her fortæller jeg mere om min rejse og proces, herunder hvordan jeg har helet mig selv, da jeg blev meget syg med mit hjerte.

Det er mit ønske at min rejse må inspirere dig på din rejse.

Rigtig god fornøjelse med at lytte kære. ❤️

Lidt om mig

Lyt til Livness podcasten her: https://hellefroelund.dk/podcast/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”