100%
LESSONS & TOPICS

Intro til kurset Copy

Intro til kurset Copy

Hej og hjertelig velkommen til Kickstart dit onlinekursus!

Jeg er utrolig glad for, at du er med og jeg håber inderligt, at kurset kommer til at give dig så meget læring og masser af indsigter, så når du har gennemført det er SUPER klar til at oprette og sælge dit unikke kursus. “LAD OS SÅ KOMME I GANG!” tænker du, men her kommer lige en hurtig gennemgang af det praktiske.

Velkommen til

Som nævnt i intro-videoen, så er hver lektion bygget op med en video, hvor jeg introducerer dig for temaet, du skal arbejde med, hvad hensigten er og hvilken udbytte du gerne skulle få.
Der vil til de fleste moduler være tilknyttet en workbook, hvor du brainstormer og reflektér og bliver konkret i dine tanker og mål, som knytter sig til hver lektion. Hvis du virkelig vil have noget ud af dette onlinekursus, kræver det noget af dig – DU har ansvaret for DIN læring! Jeg guider og støtter dig undervejs.

Hvad end det er dit første eller du har taget flere kurser i at skabe og sælge dit onlinekursus, så vil du opleve at dette muligvis adskiller sig ved også, at have fokus på dit mindset. Med fuld bevidsthed, har jeg skabet en hel lektion med 3 forskellige emner, hvor du arbejder med dine blokeringer, hæmmende overbevisninger og din identitet (og jeg kunne være gået endnu mere i dybden med det – men det er et andet forløb jeg sælger! 😊). Jeg er nemlig uddannet business- og livsstilscoach og noget jeg er meget optaget af og har beskæftiget mig meget med er netop mindset og identitet – hvordan DU kan skabe den person, du vil være. Og hvordan du ved små ændringer kan træne din hjerne til at tænke og gøre ting anderledes.

Jeg oplever ofte, at folk stopper og ikke tør gå efter deres drømme, fordi de ikke tror de er gode nok, fordi de ikke tror de er værdige eller føler, de har fortjent det. Jeg ved, hvor svært og hvor meget mentalt arbejde det kræver, at ”put yourself out there”, hvor du kan blive enten bedømt, kritiseret, anerkendt eller succesfuld – alt noget der skræmmer de fleste af os.
Men at arbejde med dit mindset og blive bevidst om særligt de overbevisninger, du har med og fortæller dig er vanvittig givende. At arbejde med din bevidsthed kan sætte dig fri og dermed skabe den vildeste fremtid for dig.

Det du fortæller dig selv, nærer eller tærer det dig?
Hvordan kan du skabe et bevidst sind, som understøtter dig i at skabe den business (det liv), du drømmer om. Det bliver du også klogere på i dette onlinekursus.

En vigtig opfordring til dig

Den her video er lavet med et glimt i øjet, men den har også et meget vigtigt budskab, fordi jeg ved at mange bliver begrænset af, at de føler de selv og deres materiale skal være perfekt. Men jeg vil gerne opfordre dig til at finde roen og styrken i at skabe det perfekte i det uperfekt – slap af og hav det sjovt med det du skaber.

Nu er du klar til at komme i gang med kurset og jeg vil gerne invitere dig til virkelig at bruge tid og energi på særligt at reflektere og arbejde med lektionerne, på at være åben og ærlig overfor dig selv, så du dermed kan komme ned i lagene af alt, hvad DU indeholder og hvordan du konkret kan bruge det til at skabe DIT UNIKKE OG PROFITABLE onlinekursus.

Rigtig god arbejdslyst!

Og har du lyst til at dele dine refleksioner og læring, så må du meget gerne tagge @justwise.dk på instagram, dit opslag vil blive repostet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”