100%

Slip tankemylder – og fald i søvn

Slip tankemylder og fald i søvn. Lær hvordan du med metakognitive redskaber kan slippe de tanker, der kører med turbofart inden sengetid.

95.00 kr.

Beskrivelse

Velkommen til minikurset: Slip tankemylder – og fald i søvn. I dette kursus vil du møde metakognitive redskaber, der hjælper dig til at slippe de tanker, der står i vejen for en god nattesøvn.

Kurset er udarbejdet af Anne Askov, certificeret metakognitiv terapeut. Der i sin daglig dag er fuld tid i virksomheden IndefraStruktur. Her hjælper hun unge og voksne, der hovedsagligt kæmper med stress, angst og/eller depression.

Oplever du, at du ikke trives i hverdagen og at dit hoved er fyldt med negative tanker, du ikke længere har kontrollen over. Så er et godt sted at starte: søvnen. Søvnen er vigtig for vores mentale og fysiske sundhed.

Når du arbejder med den metakognitive metode vil du arbejde med at mindske mængden af tid, du bruger på negative tanker. Du vil lære hvordan du får kontrol over dit tankemylder og hvornår det kræver, at du tager kontrollen. Gennem psykoedukation og simple redskaber vil du lære, hvorfor du oplever tankemylder og hvordan du mindsker dette.

Når du mindsker mængden at negative tanker i dit tankemylder, så vil du pludselig få plads til flere positive tanker.

“Komplekse problemer kræver simple løsninger” og det vil du opleve her. Meget du vil møde i det metakognitive terapirum er råd du før har hørt. Forskellen er bare, at nu bliver det koblet sammen, så det kan bruges som et effektivt redskab mod mental mistrivsel.

Så er det nu, du skal:

  • Genvinde overskud
  • Slippe følelsen af konstant træthed
  • Kunne fungere optimalt i hverdag og fritid
  • Være den bedste vågne version af dig selv

Så hop på dette minikursus og få redskaber du kan bruge nu og altid. Du vil ikke fortryde det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”