100%

Selvudviklings julekalender

Denne julekalender lære du om at opbygge selvværd i løbet af de 24 låger fra den 1-24 december 2023.

Du får en mail hver dag med lågen der skal åbnes og den opgave der skal løses lige netop denne dag.

79.00 kr.

Beskrivelse

 

Med denne selvudviklings julekalender med 24 låger i, får du hver dag i 24 dage en låge der skal åbnes som sendes på mail og derinde er der en opgave der skal løses, eller du får noget viden. Når du har udført den dag, får du næste dag en ny mail med en ny låge der skal åbnes. Når du har fuldført modulet, står der nede i bunden af skærmen ”  markere som fuldført”, så lukker den dette modul ned. Du kan så dagen efter åbne et nyt modul og ligeledes ” markere som fuldført”. Dette gøres med alle 24 moduler7låger.

Når du har været igennem alle 24 låger, så er det juleaften og du har forhåbentlig opbygget bare lidt mere selvværd og den selvudviklings julekalender har været en success.

Jeg har på min hjemmeside https://www.tinapositivpsykologi.dk et udvalg af services som kan hjælpe med selvværd der ikke er så godt, så vi sammen kan opbygge dit selvværd og dermed din selvudvikling.

Der kan du også finde en side med selvudviklings julekalenderen og se om det er noget for dig.

Julemåneden er i forvejen en måned med meget stress og jag og der kan godt være svært at tænke positivt om sig selv, men ikke desto mindre er det vigtigt, at du tager denne her julekalender.

Du skal fuldføre en lektion for at kunne gå videre til den næste. Den næste lektion kan først åbnes dagen efter den du startede på kl 07.00. Sådan fortsætter det de 24 dage i december julekalenderen vare.

Det tager kun få minutter af din tid og for at gøre det lidt hyggeligt, kunne du sætte noget stille julemusik på anlægget i mens du arbejder med dagens opgave.

Du vil bl.a lære hvad selvværd er, samt om det har betydning med din barndom.

De bedste julehilsner

Tina Kristensen

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”