100%

Kostplan – Gigt & Ledproblemer

Til dig med gigt og ledproblemer

Kostplanen tager udgangspunkt i gigtforeningens anbefalinger omkring kost og er sammensat således du hurtigt kommer til at mærke på egen krop hvor stor forskel det gør at spise de madvarer der dæmper inflamation og smerter. Har du gigt eller problemer med dine led, så er du ikke alene.

Det skønnes nemlig, at ca. 700.000 danskere plages af gigt, og at endnu flere, nemlig ca. 800.000 døjer med forskellige andre skader i deres led.

Ifølge Gigtforeningen påvirker gigtsygdomme hver anden 40-årig, og stort set alle over 60 år har problemer med gener og smerter fra deres led. Derfor har jeg lavet denne kostplan incl opskrifter og en liste over hvilke fødevarer du bør undgå.

99.00 kr.

Beskrivelse

Er du blandt de mange, der dagligt har ondt i skulderen, stive fingre eller smerter i knæet, så kan det være, at du skal kigge dine madvaner efter i sømmene. Ny forskning viser nemlig, at kosten har en stor indflydelse på vores led, og at mange ledproblemer kan lindres og holdes i bero, hvis du spiser bestemte madvarer – og skruer ned for andre.
Kostplanen tager udgangspunkt i antiinflammatorisk kost der er anbefalet af gigtforeningen og er sammensat således du hurtigt kommer til at mærke på egen krop hvor stor forskel det gør at spise de madvarer der dæmper inflammation og smerter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”