100%

Find dine grundtemaer og bliv’ bevidst om dine adfærdsmønstre

Kurset består af to dele: livskortet og glansbilledet

Livskortet handler om at finde dine grundtemaer og blive klogere på, hvilke følelser, der kan trigge dig.

Glansbilledet handler om at finde elementer i dit liv, der peger på dine ikkemødte behov og derfor dét, der kan være uhensigtsmæssige gentagelsesmønstre og triggere for dig.

695.00 kr.

Beskrivelse

Er du nysgerrig på dig selv og interesseret i at finde ud af, hvorfor du ind i mellem reagerer, som du gør og hvilke følelser, der trigger dig?

På kurset arbejder vi på at finde dine grundtemaer – vi har alle et eller to, og disse temaer kan påvirke os på flere måder. De kan trigge os, og de kan afholde os fra at leve vores liv, fordi vi ofte afholder os selv, fra situationer, hvor vi kommer i kontakt med de følelser, der er knyttet til vores grundtemaer.

Vores opvækst kan have givet os nogle adfærdsmønstre, som ikke altid er så hensigtsmæssige for os, og kurset andet del handler om at kigge på nogle strukturer, som går igen i vores liv. Vi kigger efter strukturer og ikkemødte behov, som også kan være triggere for os.

Har du mod på at blive klogere på dig, så er dette kursus noget for dig, – god fornøjelse:-)

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”