100%

E-bog og Lydbog: Massagehistorier “Musen Mynte – et univers af massagehistorier”

Her får du:
E-bogen: Musen Mynte – et univers af massagehistorier.
Lydbog: 60 dages adgang til bogens massagehistorier som lydbog, hvor du samtidig får den samme visuelle guide undervejs, som du finder i bogen.

Med kærlighed og omsorg – ønsker jeg jer rigtig god fornøjelse, sammen med jeres børn

89.00 kr.

Beskrivelse

Massagehistorier er en fantastisk måde, at hjælpe dit barn til at finde ro og afslapning i hverdagen.
Det er samtidig en hyggelig og nærværende måde at drage fysisk omsorg for dit barn på.

Ved at bruge massagehistorier kan du hjælpe dine børn til at mærke deres krop og forbedre deres forhold til sig selv og andre.

Men det er ikke kun kroppen, der får gavn af massagehistorierne. Forskning viser at massage har positive virkninger på hjernen og dens dannelse af oxotocin produktionen – der også er kendt som kærlighedshormonet. Dette hormon er kendt for at fremme social interaktion, empati og tillid. Det kan også være med til at dæmpe angst og stress.

Massagehistorier kan være en sjov og interaktiv måde at introducere børn for massage på – samt hjælpe dem til at slappe af og mærke deres krop.

Har du nogensinde oplevet, hvordan en enkel berøring eller et hjertevarmt kram kan forvandle din lille engels ansigt til et stort, strålende smil? Vi ved alle, hvor magisk og beroligende en kærlig gestus kan være for vores børn. Som forældre ønsker vi kun det bedste for vores børn, og vi leder ofte efter måder at skabe et nært og trygt forhold til dem.

Den gave besidder du allerede – nemlig dig selv og dit nærvær – og her kan du få en hjælpende hånd til at give dine børn den mest fantastiske og afslappende oplevelse lige inden sengetid. En oplevelse, der vil hjælpe dem til at få ro på deres små nervesystemer, som ofte er fyldte af indtryk fra dagen – dette via søde fortællinger samt kærlige og beroligende berøringer.

Velkommen til verdenen af omsorg og nærvær – massagehistorier der kombinerer den magiske kunst af berøring med den fortryllende kraft af fortælling.

Tag jeres børn med på en rejse, hvor fortælling møder afslapning, og hvor kærlighed og fantasi smelter sammen til en magisk helhed. Jeg er begejstret for at dele “Musen Myntes verden” med jer, for jeg ved, at I ligesom jeg selv, kun ønsker det allerbedste for jeres børn – og hvad er bedre end dit fulde kærlige nærvær og omsorg lige inden sengetid?

Historierne kan også anvendes i løbet af dagen, hvor dit barn har behov for en rolig og nærværende stund. Fx. når I lander hjemme efter en travl dag i daginstitution og arbejde – kan det være gavnligt lige at finde ro og connecte med sine børn, inden der kommer en masse praktiske opgaver såsom aftensmad, vaske tøj osv. og presser sig på.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”