100%

26 UGERS BOOST DIT DRØMMELIV & OPSKRIFTER

Er du træt af kure, der kun virker for en stund, og har du lyst til en gang for alle, at lære at sammensætte din kost så den er lækker, sund og nærende?

Er du træt af at være din egen værste fjende og dermed spænde ben for dig selv?

Ja så er forløbet på 26 uger lige noget for dig.

Igennem 26 uger tager jeg dig igennem en livsforandrende og for mange en øjenåbner hvor du lærer dig selv at kende. Du vil igennem forløbet lære hvad dine styrker og svagheder er og hvordan du lære at leve et liv med ro og balance. Du får kostplaner og opskrifter til hver dag så dit fokus kan være på arbejdet med dig selv.

Bonus:

Gennemfører du alle 26 uger får du også mit værktøj til at sætte kostplaner sammen med. Det giver dig mulighed for selv, at lege med sammensætning af kostplaner, samtidig med at det giver dig frirum, når du er ude at spise ved andre.

699.00 kr.

Beskrivelse

Forløbet

er til dig, der ønsker en sund livsstil, og et liv i balance. Du vil arbejde med både krop og sjæl på en gang så du kommer til at stå stærkt i dig selv…

Hvad lærer du?

Du vil få en god basisviden omkring kostprincipper. (og du får hele hemmeligheden bag at sætte en kostplan sammen der er sund og nærende) Du vil lære, hvordan du integrere dit mentale helbred med dit fysiske helbred. Du lære at sætte din kost sammen så den passer til dig og dine behov igennem mine kostprincipper og de 26 ugers kostplaner incl opskrifter

Selvudvikling

Du lærer at finde ro, overskud og ikke mindst at lære dig selv at kende helt dybt inde via de mange selvkærlige opgaver der er designet så du kan skrive dit livs eventyr med dig ved pennen. Du kan tage det i små bidder i dit helt eget tempo, og du kan gå tilbage og se det igen og igen. Du vil også finde lækre og smagfulde opskrifter der vil få dine sanser til at danse, samt din krop og sind til at elske dig. Hver uge kommer der en ny kostplan med mange sunde og velsmagende opskrifter, der er inkluderet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”