100%
LESSONS & TOPICS

Visualiseringsøvelse Copy

Visualiseringsøvelse Copy

Visualiseringsøvelser er SÅ powerfulde. Når vi tillader os selv at drømme stort, aktiverer vi vores indre GPS, der viser os vejen. Også selvom vi endnu ikke kan se præcis HVORDAN vejen vil udfolde sig.

Den her visualiseringsøvelse, som jeg vil præsentere dig for, har jeg selv brugt og faktisk indenfor et år fik jeg min coachinguddannelse, som jeg havde visualiseret for mig (jeg havde i min visualisering skrevet at jeg ønskede den indenfor 4 år).

Det er virkelig en gamechanger, at arbejde med visualiseringer. Men for at de ”virker”, så er det vigtigt at du har fokus på 2 ting:
1. At der er overensstemmelse med det ydre og det indre – og hvordan så det? Du tiltrækker ud fra den du er. Derfor skal dine følelser stemmer overens med dine drømme og tanker. De skal være på samme frekvens, du skal fx skrive i nutid, som om du allerede har det, så vækker du dit ubevidste sind.
2. Du skal handle og gå efter det du ønsker dig, du kan ikke forvente at bare fordi du har visualiseret det, så sker det af sig selv og du bare kan gøre ingenting. Bliv ved med at tag handling og gå efter det du ønsker og drømmer om.

Vær opmærksom på evt. blokeringer – mærke du nogle, så gå tilbage til første øvelse omkring overbevisninger og arbejd med den blokering, der evt. dukker på.

Øvelsen:

Sæt dig ned et roligt sted med et stykke papir og en kuglepen, og tillad dig selv at drømme, hav det sjovt med det og brug din fantasi.

Forestil dig nu:

Hvis der ikke var nogen blokeringer eller begrænsninger, hvordan ønsker du så, at din hverdag, din virksomhed, din karriere skal se ud om 3 år? (Er 3 år for langt ud i fremtiden for dig, så forestil dig 1 år frem).

Skriv i nutidsform, som om du allerede lever drømmelivet. Og fortæl i detaljer, hvad du ser, føler, lugter, mærker, tænker og gør. Gør det så detaljeret som muligt!

 SE det for dig og MÆRK det. Og skriv det så ned.

Jeg vil anbefale dig, at du læser din visualisering hver morgen og gerne også om aftenen. Den skal integreres med din underbevidsthed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”