100%
LESSONS & TOPICS

Lidt om mig 🌞

Lidt om mig 🌞

Det har jeg aldrig prøvet før så det kan jeg sikkert godt

Pippi Langstrømpe

Du kender sikkert Pippi Langstrømpe citatet der passer rigtig godt på mit mindset og min måde at leve på.
Det har givet mig utallige knubs i livet at have “Pippi mindset” både privat men og men jeg tror også det har gjort at jeg har overlevet så meget og en medvirkende årsag til at jeg idag står stærkt i mig selv. Jeg har igennem årene arbejdet dybt, grædt mange tårer og rejst mig igen. Men også arbejdet med skyggesider, adfærdsdesign, livsdesign og NLP-redskaberne har hjulpet mig igennem og hjulpet med at rejse mig igen.

Det stod ikke lige skrevet i kortene at jeg skulle ende her hvor jeg er i dag da jeg en smuk varm sommerdag 1975 kom til verden.

Mit liv har været lidt som H C Andersens eventyr “Den grimme ælling” hvor jeg skulle så grusomt meget igennem med bjerge der skulle bestiges, dale der skulle klatres op af og bedst som jeg troede nu var der udsigt til en jævn vej ja så ramte et stenskred og igen måtte jeg klare livets udfordringer inden jeg fandt ro helt ind i sjælen og skabte mit eget livs eventyr.

Som du sikkert har bemærket bruger jeg meget H C Andersen i firmaet og det er der en hel særlig årsag til. Jeg har mine rødder i Odense hvor også H C Andersen kom fra og hvor jeg idag bor og har min klinik hvor jeg har fysiske samtaler, kostvejledning og laver mine effektive skræddersyet rygestop og så er jeg er jeg vild med eventyr og magi for ikke at nævne hans eventyr der er så sigende og rammer mange gange helt spot on i hvad jeg underviser i.

Som jeg skrev har mit liv været meget som “Den grimme ælling”. Min opvækst var plaget med skyld og skam hjemme og grov mobning i skolen. Men trods de psykiske tæsk livet bød mig formåede jeg altid rejse mig igen og kravle op på hesten igen fordi jeg troede på der ventede noget godt i livet til mig hvis bare jeg ventede….Ligesom i den grimme ælling hvor ællingen bliver til en smuk svane til sidst….

Måske det også derfor jeg har forelsket mig i livsdesign fordi jeg kan skabe mit eget livs eventyr. Jeg føler mig stærk og for første gang i mit liv tør jeg drømme om succes både i firmaet men i den grad også i familien, kærligheden og sundhed. Alle 4 S´er der betyder meget for mig i mit liv.
Og så har jeg selv mærket hvad det vil sige at leve i janteloven, skyld og skam så derfor ved jeg hvad der skal til og hvordan du finder ind til kernen af dig selv så du ikke længere lader andre mening blive din og du ved hvem du er trods stormvejr.

Livet er det smukkeste eventyr

Endnu et H C Andersen citat der beskriver hvorfor det er jeg elsker livet og mit arbejde så højt. Jeg elsker nemlig at opdage nye oaser i mig selv og jeg elsker at se mennesker blomstre, udvikle sig og opdage sig selv.

Og så er jeg lidt af en eventyrer der er ekstrem nysgerrig på livet og lære nye sider af mig selv at kende..

Jeg tror på at den eneste måde jeg kan hjælpe dig på er ved selv at gå vejen og dermed kende og vise dig vejen…

Derfor har jeg også fået kælenavnet Pippi af mine nære fordi jeg kaster mig ofte ud i nye ting jeg ikke har prøvet før som da jeg for sjov sagde til 14 unge mennesker at hvis den nye dreng der havde første gang ikke havde nogen at rappelle de 13 m ned de skulle med kunne han bare sige til så ville jeg da gerne…Hvad jeg bare ikke havde opdaget var at en anden ny dreng ikke var mødt op så de var kun 13 hvilket ville sige jeg hang på den… Så 13 m op i luften med mig og blive spændt fast og ud over kanten..

Den fedeste oplevelse nogensinde…

Så nu ved du lidt mere om mig og hvorfor jeg elsker at lave livsdesign, kostvejledning og rygestop.

Grethe Smedegaard

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”