100%
LESSONS & TOPICS

Bonus 6: Krone Chakra Healingsbehandling Copy Copy Copy

Bonus 6: Krone Chakra Healingsbehandling Copy Copy Copy

Smukke dig, 

Når du ejer din power, så kan du for alvor bidrage til verden og eskalere dine drømmebusiness. Jeg har aldrig følt mig så fri, som efter at jeg opdagede, at jeg var den der holdte mig selv tilbage. Jeg elsker ligeledes, når jeg ser andre mennesker indtage deres plads i verden. Når de endelig finder ud af, hvad der har holdt dem tilbage (der kan være temmelig mange ting gemt). Der er ikke noget smukkere, end når en kunde bliver stille, fordi der lige er gået et lys op for ham eller hende. Mit bedste råd til dig der gerne vil eje din power er, at dykke ned i hvad det er for nogle overbevisninger, der holder dig tilbage.

Du kan opdage dem ved at spørge dig selv:

Hvad frygter jeg, at der vil ske, hvis jeg ejer min power? Hvilke situationer har været med til at danne denne frygt? Hvilke relationer skal heales for, at jeg kan eje min power? Der sker det skønneste, når du begynder at indtage din scene. Dem omkring dig kan pludselig mærke dig. Derfor kan dem, du ønsker at hjælpe også mærke, at du er det rette match for dem, og dem du ikke skal hjælpe, kan gå et andet sted hen. Det er bare lige, som det skal være.

Herunder får du en rensende ca. 4 minutters lang “sang”, som renser al mørke væk fra dit indre, så du kan åbne dit kronechakra 100%. Hør den endelig inden du lytter til healingsbehandlingen. De hænger så smukt sammen ✨

Rigtig skøn fornøjelse 👑

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”