100%
LESSONS & TOPICS

Afslutning Copy

Afslutning Copy

KÆMPE TILLYKKE OG HIGH FIVE TIL DIG! Du er nu gennem onlinekurset – Kickstart dit onlinekursus! Sådan får du ideen og skaber dit onlinekursus fra start til slut

Jeg håber, det har været lærerigt og værdifuldt for dig, at arbejde med øvelserne gennem de forskellige lektioner. Du skulle gerne nu stå klogere og med en konkret plan over HVEM du hjælper, HVAD du hjælper dem med og HVORDAN du hjælper dem. Du skulle også gerne være helt specifik på, HVORDAN du opbygger dit onlinekursus, HVILKET indhold, der sikre dine kursister den bedste læring og transformation. Alt dette bygget op omkring dig, din historie og din nye identitet, som skaber og sælger dit onlinekursus med den største glæde og flow.

JEG HEPPER PÅ DIG OG VED DIT ONLINEKURSUS KOMMER TIL AT GØRE EN KÆMPE FORSKEL FOR DINE KURSISTER!

Afslutningsvist vil jeg gerne tilbyde dig et helt særligt tilbud, fordi du har taget dette kursus. Jeg tilbyder ikke denne service eller ydelse til andre – men måske oplever du, at noget ræsonnere i dig, du er blevet klogere på og mere bevidst om nogle blokeringer og overbevisninger, du har med dig, men du kan ikke rigtig komme i dybden med dem eller finde ud af, hvorfor de er der og hvad de vil dig? Det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med at blive klogere på og komme i dybden med, derfor tilbyder jeg følgende.

Du kan vælge at tilkøbe 1-1 session, hvor vi kan tune helt ind på, hvad du har opdaget undervejs i forløbet, men som du ikke rigtig kan få forløst selv og derfor gerne vil have coaching på.

Tilbud 1: 1 times 1-1 session 800,-

Tilbud 2: 3 timers 1-1 session 2000,-

Er du interesseret i ovenstående tilbud, så send en mail til info@justwise.dk og oplys, hvilket tilbud, du er interesseret i. (Dette er på ingen måde et tilbud, du skal føle dig forpligtet til at købe).


Jeg ønske dig alt det bedste og HELD og LYKKE med din online business – jeg hepper på dig og ved, du kan! Og igen må du meget gerne dele, dit onlinekursus og tagge @justwise.dk, når du markedsføre det, jeg vil så gerne se, hvad du har skabt!

Kæmpe high-five og masser af hep fra mig, Anne Ditte!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag bl.a. tips og tricks omkring onlinekurser. Lige nu modtager du også gratis e-bogen “Online Kursus Kickstart – En e-bog for onlinekursus skabere”